Magazijn22, hét adres voor landelijke woonaccessoires!

De basis van elke ruimte kan werkelijk prachtig zijn, maar de ziel komt pas tot leven wanneer het is afgemaakt met de juiste accessoires. Natuurlijk hoeft dit niet te betekenen dat je karrenvol met prullen je woning in hoeft te slepen, soms kun je met goed gekozen materialen een zeer groots effect bereiken. Bij Magazijn22 kun je dan ook terecht voor de echte statements van de landelijke woonaccessoires, namelijk de prachtige schedels en geweien.

Statements

Over het algemeen heeft een landelijke, industriële inrichting wel iets meer nodig dan wat meubels en een statement, iets dat je makkelijker kunt aanpassen aan het seizoen van dat moment en dat leven in de brouwerij brengt. Een vaas of een pot met een mooie plant, mooie droogbloemen, mooie stoffen, een kandelaar met kaars. Binnen de landelijke woonaccessoires is er keuze genoeg om je huis mee aan te kleden.

Natuurlijk en authentiek

Bij Magazijn22 streven we ernaar om mooie, natuurlijke en authentieke producten te verzamen die hun oorsprong vinden in alle uithoeken van de wereld. Veel van onze producten geven je direct het idee dat er een hele geschiedenis aan vooraf is gegaan, voor het in Nederland terecht is gekomen. Goede voorbeelden hiervan zijn de Nepalese potten, de prachtige waterkruiken en de steenmallen. Op die manier kun je met onze landelijke woonaccessoires ervoor zorgen dat jouw interieur nét dat beetje extra heeft.

We helpen graag

Dat beetje extra bieden we je ook graag met onze fantastische service, naast het plaatsen van een bestelling via onze webshop. Het is namelijk ook mogelijk om ons assortiment in het echt te komen bekijken. Ook wanneer je op zoek bent naar iets heel specifieks, helpen we je graag om het te vinden. Door de jaren hebben we vele contacten opgebouwd en zien iedere zoektocht als een leuke uitdaging! Mochten er toch andere vragen zijn of heb je hulp nodig om de juiste woonaccessoires uit te kiezen, dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande links.

Samen komen we er wel uit!

Hoe het begon

In 2015 zijn we gestart met het inkopen en verkopen van schedels en geweien. Op dat moment werkten we vanaf de zolder van ons woonhuis, waar al snel een flinke verzameling ontstond van allerlei schedels. Dit werd al snel behoorlijk krap, waardoor we op zoek moesten gaan naar een nieuwe locatie die ons de ruimte bood ons assortiment nog verder uit te breiden.

“Funfact”

Onze naam is een directe link met het huisnummer waar we zijn gestart!

Vanuit daar zijn we ons steeds meer bezig gaan houden met allerlei verschillende soorten landelijke woonaccessoires, die vanuit vele hoeken van de wereld hun weg naar Nederland hebben gevonden. Inmiddels werken we ook niet meer vanuit onze zolder, maar hebben een mooie locatie ingericht zodat ons assortiment landelijke woonaccessoires ook offline kan worden bekeken. Sinds kort bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om via onze webshop te bestellen, waardoor we met onze producten nog veel meer mensen kunnen bereiken.

Zo breiden we onze passie stukje bij beetje, steeds verder uit!